Vi på Blessing Hand har en stor passion och kärlek till att ge service och hjälpa andra människor. Om Ni vill ha en hemtjänst som bygger på mänskliga värderingar så ska Du välja oss på Ellas hemtjänst.

 

Varför välja Blessing Hand?

Det finns många skäl för att välja oss:

1. Välj din egen personliga assistent.
2. En kontaktperson gör livet enklare.
3. Bra villkor för din personliga assistent är också bra för dig.
4. Hos oss är du trygg.
5. Hos oss är människan i centrum

Vår syn på personlig assistans är enkel; alla har rätt till ett bra liv. Vi arbetar med människor, och det finns lika många personligheter som det finns kunder. Alla har sina egna behov, önskningar, intressen, viljor och drömmar. Varje relation mellan assistent och kund är unik, och vi är övertygade om att människor med välutbildade assistenter får en bättre personlig assistans och därigenom möjlighet till förbättrad livskvalitet.

Välj din egen personliga assistent
Valfrihet är viktigt. Kanske vill du ha din bästa vän, dina föräldrar eller någon anhörig som din personliga assistent? Eller vill du ha någon utomstående. På Blessing Hand stöttar vi dig och ser till att du får rätt assistent.

En kontaktperson gör livet enklare
Som kund hos Blessing Hand får du en egen kontaktperson som vi kallar för kundansvarig. Någon du alltid kan vända dig till när det dyker upp frågor eller problem. Han eller hon samordnar din personliga assistans beroende på vad ni kommer överens om. Din valfrihet är ledordet i arbetet rakt igenom. Din Kundansvarige är också kontaktperson för din personal. Dessutom får du en löneansvarig som ser till att dina personliga assistenter får sina löner i rätt tid och sköter all administration kring assistansersättningen.

Bra villkor för din assistent är också bra för dig.
Vi erbjuder våra personliga assistenter kollektivavtal, goda villkor och en trygg anställning. Det är faktorer som bidrar till att dina assistenter trivs och känner sig trygg i sitt arbete, vilket även ger dig högre livskvalitet.


 

 

Hem   Assistans    Tjänster     Kontakta Oss    Om Oss
Copyright @ 2011 Blessing Hand